حراج!

فلاور بمب

امتیاز 4.00 از 5 امتیاز 2 مشتری
(دیدگاه کاربر 2)

قیمت اصلی: ۱۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان.

فلاور بمب عطری مناسب برای بانوان، با غلظت ادوپرفیوم و حجم 100 میلی لیتر است که در سال 2005 توسط برند ویکتور اند رالف به بازار عرضه شده است. ادکلن FlowerBomb طبعی گرم و رایحه ای کاملا شیرین دارد همچنین ساختار رایحه آن متشکل از گروه های بویایی گلی، نعناع هندی، گل های سفید، چوبی، مرکباتی و پودری است. این محصول دارای ضمانت نامه کتبی اصالت کالا و فاکتور رسمی از فروشگاه اینترنتی عطرکده می باشد. بزرگترین رسالت ما ارائه ی کالای ارجینال و اصل به شما مشتریان گرامی و عزیز می باشد.

امکان ارسال فوری برای شهر تهران!

  • پرداخت امن
  • ضمانت اصالت کالا
  • ارسال از یک روز کاری آینده
رایحه اولیه عطر
رایحه پایه عطر
رسمی 60%
روزانه 70%
ورزشی 20%
بهار 35%
تابستان 25%
پاییز 70%
زمستان 85%
  • ضعیف
  • معمولی
  • مقاوم
  • بسیار مقاوم

ماندگاری

  • ضعیف
  • معمولی
  • مناسب
  • بسیار مناسب

پخش بو

توضیحات

فلاور بمب

فلاور بمب (Viktor Rolf FlowerBomb) یکی از عطرهای زنانه خاص ویکتور اند رولف است که در سال 2005 در دهمین سال تاسیس این برند به بازار ارائه شد. ترکیب رایحه این عطر شیک زنانه توسط کارلوس بنایم، الیویه پولژ و دومیتل برتیه طراحی شده است. این بمب گلی شرقی با رایحه گرم و شیرین خود انتخاب مناسبی برای فصل‌های سرد سال است. فلاور بمب انفجاری از رایحه‌های گوناگون است که با احساسات مختلف خود جهان را مسحور خود می‌کند. عطری غلیظ، غنی، هوس برانگیز و اعتیاد آور.

فلاوربمب انفجار گل‌هاست. در واقع ترکیبی از هزاران گل خوشبو این عطر اغوا کننده، احساسی و شگفت انگیز زنانه را می‌سازند. صدها گل یاس، هزاران فریزیا و میلیون‌ها گل رز با عطر دلچسب نعناع هندی و مشک غنی شده‌اند تا این ترکیب منحصر به فرد را بسازند.

نت‌های ابتدایی ترنج و چای در اولین اسپری خودنمایی می‌کنند. اندکی بعد گل رز، ارکیده و یاس به نت‌های تازه ابتدایی می‌پیوندند و اصالت و شیرینی خاصی به قلب رایحه می‌بخشند. حالا نوبت شکوفه‌های پرتقال است که طراوت و شادابی را در فضا منتشر کنند. سرانجام  نت‌های ماندگار مشک و نعناع هندی به رایحه پایانی می‌رسند و این بمب رایحه را می‌سازند.

بطری فلاور بمب هم به فرم بمب‌ طراحی شده است تا تداعی گر انفجار رایحه آن باشد. این عطر، بطری شیشه‌ای گردی دارد که اسانس صورتی رنگش را نمایان کرده است. در میانه بدنه این بطری شفاف، نام Flower Bomb و برند حک شده است. نشان تجاری آن هم با همان رنگ مشکی بر گردن باریک بطری بسته شده و در پس زمینه صورتی رنگ آن حسابی به چشم می‌آید.

توضیحات تکمیلی

نوع

ادکلن زنانه

کشور مبدا برند

گروه بویایی

شرقی گلی

غلظت

ادوپرفیوم

فرد سازنده

اولیویه پولژ, دومیتیل برتیه, دومینیک روپیون, کارلوس بنایم

طبع

گرم

حجم

100 میلی لیتر

سال معرفی

2005

رایحه

شیرین

نظرات (2)

2 دیدگاه برای فلاور بمب

  1. نمره 5 از 5

    دانیال رسولی

    پیشنهاد عطرکده

    بهترین و عامه پسندترین ادکلن زنانه که همیشه پیشنهاد اوله فلاوربامب

  2. نمره 3 از 5

    سمیه

    فلاور بمب

    رایحه‌ای شیرین و بی نظیر

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


عنوان *

دیدگاه شما *

سبد خرید
قیمت ادکلن فلاور بمبفلاور بمب
قیمت اصلی: ۱۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان.
پیمایش به بالا